Om Guleholmen

Hvem er vi

Firmaet eies av Kjetil Fjeldskår og Arthur Robertsen. Kjetil har lang fartstid som skipper på Nesejenta og er en av eierene i Nesefisk. Nesejenta fisker fra Nordsjøen i sør til Finnmark i nord. Denne erfaringen gjorde av vi så et stort potensiale i vårt nye AIS BOUY-produkt. Vi jobber kontinuerlig med utvikling av våre ideer og utstyr for å kunne levere gode innovative løsninger til fiskeri og havbruk.

Bakgrunn for ideen

Alle som bruker en AIS-enhet i dag, vet at disse alltid er utsatt for vann og fuktighet. Strøm, dårlig vær og temperatureforskjeller på havet er faktorer som gjør at dette har vært en forbruksvare for mange yrkesfiskere. Dette ville vi i Guleholmen AS gjore noe med! Vi er derfor stolte av å kunne vise fram vår AIS Bouy, for å lett finne igjen bruket og dermed unngå spøkelsesfiske.

Fra ide til virkelighet

Fra Ide til virkelighet! En januar dag i 2021 kom Kjetil Fjeldskår hjem fra sin turnus som skipper ombord på Nesejenta. Båten lå på denne tiden i Nord-Norge, og med seg hjem hadde han erfaring med flere ødelagte AIS, under hans periode som skipper i Nord. Høye bølger, temperaturforskjeller og mye undervannsstrøm var medvirkende faktorer som gjorde at disse ble ødelagt. Mange kunne også knuse da de ble slått inn mot skutesiden. Denne januardagen i 2021 skulle Fjeldskår gå til innkjøp av nye kostbare AIS enheter, og det var da jeg stilte spørsmålet: Hvorfor ikke lage noe som beskytter denne AIS-enheten?

For vær og vind, men også slag mot skutesiden. Jeg satt meg ned og begynte å tegne. Resultatet av dette ble ei blåse med en vanntett innebygd sylinder som kan inneholde AIS enheten. Ideen var nå tegnet. Nå måtte den testes. Vi fikk laget noen prototyper og testet i all slags vær, med svært gode resultater. Firmaet Guleholmen AS ble nå stiftet i mai 2021, og vi var i gang.

Guleholmen`s visjon:

Være «På lag med fiskeren», finne solide og innovative løsninger på utfordringer til havs.

Produsent av produktet

dan-fender logo

DAN-FENDER, en del av dan hill plast a/s , er en av verdens største produsenter av fendere og bøyer for marine sektorer, inkludert fritidsbåter, fiske, akvakultur, kommersielle fartøyer, marine- og kystvaktfartøyer og offshoreprosjekter. Vi har produsert bøyer og fendere av høyeste kvalitet siden 1982, og i dag er vi markedsledere på grunn av vår jevne kvalitet, innovative design og enestående service, og eksporterer over hele verden gjennom vårt omfattende nettverk av distributører.

Besøksadresse

Birkedalsveien 34 - 4640 Søgne

 

123movies
embedgooglemap.net
© Guleholmen AS