AIS-Blåse

AIS-blåse – din trygge navigatør.

kr 6 249,00
På lager
SKU
GH10001

Maksimalt 19 tegn

Finn igjen bruket med meterpresisjon med vår AIS-blåse. Om det er mørkt, tåke, snøstorm eller mye sjø, finner du blåsa lett igjen.

Tapte fiskeredskaper som forsøpler havbunnen, har fått økt oppmerksomhet de siste årene. Vi har utviklet blåsen for å hjelpe fiskeren å finne igjen bruket sitt og unngå spøkelsesfiske. Med vår AIS-blåse kan du spore garn, teiner, fiskeliner og andre fiskebruk. AIS-blåsen har lang levetid og høy presisjon. Den er fylt med skum for å gi optimal beskyttelse til AIS-en, som er plassert midt i blåsen i en vanntett innebygd sylinder.

AIS-enheten blir levert ferdig programmert med den oppdateringsfrekvensen du ønsker. Lader medfølger. Mange velger å kjøpe en ekstra AIS slik at de alltid har en som er oppladet og klar til bruk.

Produsent

dan-fender logo

DAN-FENDER, en del av dan hill plast a/s , er en av verdens største produsenter av fendere og bøyer for marine sektorer. Dette inkluderer fritidsbåter, fiske, akvakultur, kommersielle fartøyer, marine- og kystvaktfartøyer og offshoreprosjekter. Vi har produsert bøyer og fendere av høyeste kvalitet siden 1982. I dag er vi markedsledere på grunn av vår jevne kvalitet, innovative design og enestående service. Vi eksporterer over hele verden gjennom vårt omfattende nettverk av distributører.

© Guleholmen AS